Specialita týdne

Týdentataráčku | týden 6.11 – 11. 11. 2017

Pro opravdové labužníky v týdnu od 6.11 do 12.11 vám šéfkuchař Miroslav Šimek se svým týmem, připravil ve ŠMIK Restaurant/Coffee vydatnou pochoutku.

Jemně sekaný a dochucený tataráček(100g) z vyzrálého hovězího rumpsteaku s kapary a topinkami z čerstvého pšenično žitného chleba.
Vynikající doplněk je italské Chianti Vigna di Pallino 2013 z vyjímečného vinařství Tenuta Sette Ponti.
Jsme ŠMIK!Nám vládne chuť!
Cena za menu 199,- Kč
Cena za 0,1 l vína 99,- Kč

Otevírací doba & kontakt

Pondělí - pátek: 10:00 - 18:00
Sobota - neděle: 10:00 - 18:00

  • Vinohradská 52/1, 110 00, Praha 1
  • +420 777 625 441
  • info@smikrestaurant.cz
  • www.smikrestaurant.cz

Kde nás najdete

Spojte se s námi

Napište nám vzkaz